Skip links
Explore
Drag

Cliëntenraad

Binnen GGZ Rijnmond behartigt de cliëntenraad de belangen van de cliënten. Daarnaast brengt de cliëntenraad advies uit aan het bestuur van GGZ Rijnmond.
Enkele belangrijke drijfveren van de cliëntenraad zijn:

• Het behartigen van de belangen van de cliënten.
• Maatschappelijke verantwoording.
• Sociale motieven.

Het streven van de cliëntenraad is om de cliënten zo optimaal mogelijk in hun behoeften te voorzien. De belangen van de cliënten staan dan ook boven aan het lijstje. Eerlijkheid, oprechtheid en constructief overleg zijn de termen van waaruit de cliëntenraad haar werkzaamheden verricht.

Interesse in de cliëntenraad van GGZ Rijnmond?

U kunt als lid van de cliëntenraad veel betekenen voor de cliënten van GGZ Rijnmond en ook invloed uitoefenen op het beleid ten aanzien van onze cliënten. Middels uw inzet en enthousiasme hopen wij onze dienstenverlening nog meer te verbeteren.

Contact met de cliëntenraad?

Wilt u meer informatie, heeft u een specifieke vraag / suggestie voor de cliëntenraad van GGZ Rijnmond of wilt u toetreden tot de cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad middels het contactformulier of stuur uw brief naar:

GGZ Rijnmond
t.a.v. Clientenraad
Groene Hilledijk 340D
3075 EB Rotterdam

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacybeleid.