Skip links
Explore
Drag

Zorgaanbod

Het aanbod van GGZ Rijnmond omvat diverse vormen van begeleiding die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de cliënten. Dit kan onder andere inhouden dat cliënten kunnen kiezen tussen wonen in begeleide en beschermende woonvormen of begeleiding ontvangen in hun eigen huis. De begeleiding is gericht op verschillende levensgebieden, afhankelijk van de specifieke hulpvraag van de cliënt. Dit omvat:

  1. Financiële ondersteuning: Hulp bij het beheren van financiën, zoals budgettering en het oplossen van financiële problemen.
  2. Zelfzorg en gezondheid: Ondersteuning bij het bevorderen van zelfzorg en het behouden van een goede gezondheid, wat kan omvatten advies over gezonde levensstijlkeuzes en toegang tot medische zorg.
  3. Sociaal en persoonlijk functioneren: Begeleiding om sociale vaardigheden te ontwikkelen, persoonlijke groei te stimuleren en te werken aan het verbeteren van het algemene functioneren in de maatschappij.
  4. Dagbesteding: Hulp bij het vinden van zinvolle dagbesteding, inclusief de mogelijkheid om te zoeken naar passende vrijwilligers- of betaalde werkgelegenheid.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor cliënten om deel te nemen aan dagelijkse (sociale) dagbesteding via GGZ Rijnmond. Deze dagbesteding omvat verschillende activiteiten gericht op hobby’s, recreatie, sport en educatie. Het doel van deze activiteiten is het voorkomen van eenzaamheid, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het voorkomen van terugval in psychische problemen, het bevorderen van sociale contacten en het handhaven van een goede dag- en nachtroutine.

Nu aanmelden

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u meer weten over het zorgaanbod van GGZ Rijnmond? Neem contact met ons op via 010 – 226 33 55 of ga door naar contact.

Contact
Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacybeleid.