Skip links
Explore
Drag

Zorgaanbod

We bieden diverse vormen van begeleiding aan. U kunt wonen in een van onze begeleide en beschermende woonvormen of u kunt thuis begeleid worden. Onze hulp richt zich op verschillende leefgebieden, afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt. Dit kan hulp bij de financiën zijn, ondersteuning op het gebied van zelfzorg en gezondheid, hulp bij het sociaal en persoonlijk functioneren en/of hulp bij het vinden van nuttige dagbesteding. In dat geval gaan wij samen met de cliënt op zoek naar een passende (vrijwilligers- of betaalde) baan.

Hiernaast is het mogelijk om dagelijks deel te nemen aan (sociale) dagbesteding die door GGZ Rijnmond aangeboden wordt. U kunt hiervoor terecht op onze dagbestedingsruimte waar u kunt deelnemen aan diverse sociale activiteiten gericht op hobby, recreatie sport en educatie. Deze activiteiten hebben als doel het voorkomen van eenzaamheid, het ontwikkelen van vaardigheden, het voorkomen van terugval, het maken en behouden van sociale contacten en het behouden van een goede dag- en nachtstructuur.

Nu aanmelden

Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u meer weten over het zorgaanbod van GGZ Rijnmond? Neem contact met ons op via 010 – 226 33 55 of ga door naar contact.

Contact
Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacybeleid.