Skip links
Explore
Drag

Werkwijze

Vanaf het moment dat iemand zich bij ons aanmeldt, wordt er een persoonlijke begeleider (PB’er) toegewezen. Deze stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op. In een begeleidingsplan worden doelen opgesteld en beschreven hoe er aan de doelen gewerkt gaat worden. De begeleiding begint pas als de cliënt instemt met dit begeleidingsplan.

Daarnaast onderhoudt de PB’er het contact met familieleden, vertegenwoordigers, behandelaars en andere instanties. Elke cliënt krijgt dus zijn/haar eigen persoonlijke begeleider toegewezen, zodat het begeleidingstraject goed verloopt.

Nu aanmelden

Begeleidingsmomenten

De mate van begeleiding kan verschillen van 1 uur per week tot en met 24 uur per dag. Wij stemmen dit af op uw wensen en uw zorgindicatie. De begeleiding die we bieden, is zeer divers.

Deze bestaat uit hulp bij persoonlijke verzorging, de administratieve en financiën, het huishouden, medicatiegebruik, het opbouwen en onderhouden van sociale contacten, het vinden van (vrijwilligers)werk en een nuttige dagbesteding.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacybeleid.