Skip links
Explore
Drag

Missie

Onze missie is om hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg te bieden aan individuen, gezinnen en gemeenschappen. We streven ernaar om toegankelijke, persoonsgerichte en laagdrempelige zorg te leveren, met als doel het bevorderen van de zelfredzaamheid, het herstel en de veerkracht van mensen die te maken hebben met psychische uitdagingen. We streven ernaar om stigma te verminderen, de kwaliteit van leven te verbeteren en positieve verandering te brengen in het leven van degenen die we bedienen

Visie

Onze visie is een samenleving waarin geestelijke gezondheid wordt erkend als een integraal onderdeel van het algehele welzijn. We streven naar een wereld waarin mensen vrij zijn om openlijk over hun mentale gezondheid te praten, waar er geen discriminatie of stigma bestaat rond geestelijke gezondheidsproblemen. We willen bijdragen aan het creëren van een omgeving die de psychische gezondheid ondersteunt, waar mensen toegang hebben tot tijdige en passende geestelijke gezondheidszorg en waar herstel en inclusie worden gestimuleerd.

Wij geloven in het bevorderen van samenwerking en partnerschappen met andere zorgaanbieders, maatschappelijke organisaties en gemeenschappen om een geïntegreerd zorgsysteem te creëren. We streven ernaar om te innoveren en te evolueren in overeenstemming met de behoeften van de mensen die we bedienen en de ontwikkelingen binnen het veld van geestelijke gezondheidszorg. Onze visie is gebaseerd op het streven naar het bieden van holistische zorg waarin we aandacht hebben voor het herstel, de veerkracht en het welzijn van het individu als geheel.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacybeleid.