Skip links
Explore
Drag

Klachten

GGZ Rijnmond staat voor een kwalitatieve dienstverlening. Bent u tevreden over onze dienstverlening en wilt u uw compliment kenbaar maken aan een medewerker of team? Wij waarderen het zeer. Als u het contactformulier invult met uw compliment, dan zorgen wij ervoor dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Verbeterpunt of klacht?

Het kan voorkomen dat u minder tevreden bent of wellicht heeft u een verbeterpunt voor GGZ Rijnmond. Wij raden aan om uw gevoel over verminderde tevredenheid of klacht altijd te bespreken met de betrokkene(n). Hoe sneller u zich weer tevreden voelt, dan wel de klacht is opgelost, is zowel voor u als GGZ Rijnmond van belang.

U kunt ook altijd terecht bij de vertrouwenspersoon en/of de klachtencommissie. U kunt de vertrouwenspersoon bereiken door te bellen naar 010-2263355 of mailen naar contact@ggzrijnmond.com.
Hiernaast is GGZ Rijnmond aangesloten bij de klachtencommissie Klachtenportaal Zorg. Deze is onpartijdig en doet een uitspraak over de gegrondheid van uw klacht.

Via de volgende link vindt u alle informatie over het klachtenreglement: https://klachtenportaalzorg.nl/klachtenprocedure-wkkgz-wmo-en-jeugdzorg/

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op onze site gebruik gemaakt van cookies. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacybeleid.